Commis Bar

Il candidato ideale è desideroso di offrire ai nostri ospiti un’esperienza di lusso autentica in destinazioni iconiche, dimostrando attenzione, capacità e curiosità.
Principali compiti e responsabilità:
Esegue le sue mansioni all’interno del reparto F&B (servendo e sbarazzando i piatti, facendo la mise en place dei tavoli, pulendo il bar e mantenendo tutti i materiali di lavoro in buone condizioni) secondo le policy, le procedure e gli standard aziendali, mantenendo sempre standard elevati;
È attento a tutti gli aspetti dell’esperienza dei nostri ospiti durante l’intera durata del loro soggiorno, offrendo un servizio impeccabile e anticipando i bisogni dei nostri ospiti.
Competenze richieste
Capacità comunicative: comunica in modo chiaro e appropriato (sia in forma verbale che scritta)
Intelligenza emotiva: è attento ai bisogni e all’emozioni dei nostri ospiti e dei colleghi, adatta il proprio stile nei loro confronti. Riesce a gestire le proprie emozioni in situazioni difficili.
Collaborazione: è capace ed è desideroso di lavorare in squadra. Condivide informazioni e abilità; ricerca attivamente feedback costruttivi.
Flessibilità: riconosce quando è necessario utilizzare un approccio differente. È desideroso di provare e adottare nuovi modi di fare.
Richiediamo:
Italiano fluente. Livello d’inglese base;
È preferibile il diploma d’istruzione professionale dei servizi turistici;
Passione per il servizio e ambizione per crescere professionalmente;
Offriamo:
Contratto stagionale secondo il C.C.N.L. Settore Turismo
Vitto e alloggio per non residenti
Attività di sviluppo e formazione
Opportunità di carriera all’interno del nostro gruppo di alberghi
We are looking for a skilled Waiter or Waitress to take orders and deliver food and beverages to our customers. The right Waiter/Waitress uplifts the dining experience for customers. We are looking for someone who will have the patience, personality and perseverance to thrive in this role. Waiter/Waitress responsibilities include greeting and serving customers, providing detailed information on menus, multi-tasking various front-of-the-house duties and collecting the bill. If you are able to perform well in fast-paced environments, we’d like to meet you. To be a successful Waiter or Waitress, you should be polite with our customers and make sure they enjoy their meals. You should also be a team player and be able to effectively communicate with our Kitchen Staff to make sure orders are accurate and delivered promptly. Keep in mind that Waiter/Waitress duties may require working in shifts and/or occasionally during weekends and holidays. Ultimately, it is the duty of our Waiters/Waitresses to provide an excellent overall dining experience for our guests.
Responsibilities
Greet and escort customers to their tables
Present menu and provide detailed information when asked (e.g. about portions, ingredients or potential food allergies)
Prepare tables by setting up linens, silverware and glasses
Inform customers about the day’s specials
Offer menu recommendations upon request
Up-sell additional products when appropriate
Take accurate food and drinks orders, using a POS ordering software,order slips or by memorization
Communicate order details to the Kitchen Staff
Serve food and drink orders
Check dishes and kitchenware for cleanliness and presentation and report any problems
Arrange table settings and maintain a tidy dining area
Deliver checks and collect bill payments
Carry dirty plates, glasses and silverware to kitchen for cleaning
Meet with restaurant staff to review daily specials, changes on the menu and service specifications for reservations (e.g. parties)
Follow all relevant health department regulations
Provide excellent customer service to guests
Proven work experience as a Waiter or Waitress
Hands-on experience with cash register and ordering information system (e.g. Revel POS or Toast POS)
Attentiveness and patience for customers
Excellent presentation skills
Strong organizational and multitasking skills, with the ability to perform well in a fast-paced environment
Active listening and effective communication skills
Team spirit
Flexibility to work in shifts
High school diploma; food safety training is a plus
Seasonal contract (2023)
Trainings
Meals
Tutti i CV devono essere inviati comprensivi di autorizzazione al trattamento dei dati personali in conformità al Regolamento UE n. 2016/679 - GDPR e saranno utilizzati esclusivamente per la selezione in corso.
L'offerta di lavoro si intende riferita ad entrambi i sessi secondo il disposto delle leggi 903/77 e 125/91.